0294-281670
info@vlaanderenmeybaum.nl

Torenlaan 35 Abcoude

Verkocht

Torenlaan 35 Abcoude Nederland

Omschrijving

Ruime twee-onder-een-kap-woning met mooi uitzicht over het water van de Torenlaan. Deze lichte woning met achtertuin op het zuiden is uitgebouwd en heeft maar liefst vijf slaapkamers. Parkeren kan voor de deur en op eigen terrein naast de woning.

Via de voortuin komt u bij de voordeur van de woning. De entree/hal doet ruim aan, onder de trap naar boven bevindt zich een voorraad-/meterkast. Ook de toegang tot het ruime toilet met fonteintje bevindt zich hier. De woonkamer heeft lichtinval van drie kanten en is hierdoor erg licht. In de woonkamer zit een open haard. De te moderniseren halfopen keuken zit aan de achterzijde van de woning en heeft diverse inbouwapparatuur. Zowel via de schuifpui als de keukendeur heeft u toegang tot de ruime, op het zuiden gelegen achtertuin waarin ook de vrijstaande stenen schuur staat.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, voormalig vier, de badkamer en een separaat tweede toilet. Aan de voorzijde zijn een tweetal slaapkamers waarvan de ruimste over inbouwkasten beschikt. De aan de achterzijde gelegen slaapkamer strekt zich uit over de gehele breedte van de woning. Voorheen waren dit twee slaapkamers. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het ruime balkon boven de uitbouw. In het midden van deze verdieping is de badkamer gelegen. Deze is uitgerust met een ligbad/douche en een groot wastafelmeubel met dubbele wastafel.

Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers, beide met een dakkapel. Op de overloop is er plaats voor een wasmachine, droger en de c.v.-ketel (Remeha Tzerra, 2016). Naast de c.v.-ketel zit een deur naar een grote berging die achter de ketel, wasmachine en droger doorloopt. Aan de voorzijde zit een kleinere berging.

Bijzonderheden:
Prettige ligging met mooi uitzicht aan de rustige zijde van de Torenlaan.
Deels dubbele beglazing.
Kap is geïsoleerd.
Deze woning is door zijn ligging en ruimte uitstekend geschikt voor een groot gezin, maar dient wel op diverse punten te worden aangepast aan de huidige wooneisen.

Abcoude is een mooi, landelijk gelegen dorp, dichtbij Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, en Schiphol. De Zuidas, Amsterdam Zuid, Stadshart Amstelveen en de jachthavens van Vinkeveen liggen op 15 minuten autorijden. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd. Het NS station is op loopafstand en er rijden diverse buslijnen. Het dorp heeft een oud en gezellig centrum met restaurants, cafés en voldoende winkels. Gedurende het gehele jaar worden er diverse culturele activiteiten georganiseerden en er zijn een theater en een bibliotheek. Er zijn goede voorzieningen zoals vier basisscholen, kinderopvang, sportverenigingen (voetbal, hockey, tennis), een gloednieuwe sporthal met een zwembad en zelfs een golfbaan. De omgeving biedt mooie wandel- en fietsroutes naar de mooie polders ten westen van Abcoude, de Vinkeveense Plassen, en langs het Gein of de Angstel.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
147 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
11 m²
Externe bergruimte
7 m²
Perceel
241 m²
Inhoud
507 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, ligbad, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Rookkanaal, schuifpui

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, open haard
Warm water
Cv ketel, elektrische boiler huur
Cv-ketel
Remeha Tzerra (gas gestookt combiketel uit 2016, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Abcoude B 2708
Oppervlakte
241 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ACD00-B-2708

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
110 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden