0294-281670
info@vlaanderenmeybaum.nl

Barentszplein 7 Amsterdam

Verhuurd

Barentszplein 7 Amsterdam Nederland

Omschrijving

Barentszplein 7 5e en 6e etage

Het Westerdokhuis staat in Amsterdam op de kop van het Westerdok. Het is gebouwd als silogebouw voor de meeloverslag. Vanuit dit gebouw werden de bakkerijen in Amsterdam bevoorraad. In 1995 is het pand grondig verbouwd voor de huisvesting van de architectengroep.

Sinds 2005 biedt het pand onderkomen aan allerlei creatieve en energieke bedrijven, groot en klein. Het Westerdokhuis is zowel met openbaar vervoer [op steenworp afstand van het centraal station] als met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan beperkt op het bijbehorende parkeerterrein, dit in overleg met de overige huurders. Verder in de directe omgeving (betaald parkeren).
De gezellige Haarlemmerstraat is op loopafstand.

Vijfde verdieping:
Vanaf de vijfde verdieping heb je een prachtig uitzicht over het IJ en over het Westerdok. In totaal beslaat deze verdieping 430 vierkante meter. Dit is verdeeld over 5 afsluitbare kamers en een open werkvloer. Daarnaast is er een keuken voor het maken van koffie, thee en lunch en een dakterras met prachtig uitzicht.

Zesde verdieping:
Vanaf de zesde verdieping heb je een prachtig uitzicht over het IJ en over het Westerdok. In totaal beslaat deze verdieping 260 vierkante meter. Dit is verdeeld over 6 afsluitbare kamers een open werkvloer en een keuken.

Servicekosten: € 357.58 per maand. Dit is exclusief gas en elektra welke via de huurdersvereniging van het Westerdokhuis loopt.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Servicekosten
€ 358 per maand
Aangeboden sinds
25 januari 2024
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Kantoorruimte oppervlakte
690 m²

Energie

Energielabel
C
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden